Meny Hjem

Test av reMarkable 2

Remarkable

For en stund siden gikk jeg til anskaffelse av reMarkable 2 og tenkte jeg skulle gjøre ett forsøk på å pensjonere papirboka jeg har brukt i en årrekke. Må si det har vært en utelukkende positiv overgang.

Med dette produktet så er det lett å organisere i mapper og strukturere notater så man faktisk finner tilbake til notatet fra akkurat det møtet. Man kan si at man får til det samme med pc/mac/padde/surface  og andre online systemer som Onenote osv. Jeg vil dog fremheve den vesentlige forskjellen at du sitter med ett “papir” og noterer og man slipper å bli distrahert når andre ting “popper” opp på skjermen som det ofte gjør. Full fokus på samtalen som foregår.

Den synkroniserer enkelt gjennom en app, og på ulike operativsystemer og enheter.

Ett par andre ting som også skiller seg ut er muligheten til å laste opp PDF og gjøre notater på PDF direkte. Veldig fint i intervjuer. Man har full fokus på kandidat og får gjort notater og stilt spørsmål man har notert i margen. 

Oppdaget også at den var fin til å laste opp ebøker og bruke den som en Kindle. Eneste man da savner er back light når den brukes i mørke. Dette kommer kanskje i senere versjoner skulle jeg anta.

Det som jeg virkelig liker er følelsen av å skrive på papir. Det som også er fint er at man kan konvertere skrift direkte til f.eks epost og sende det til møtedeltagere i etterkant av møtet på en enkel måte. Dog noe følsom på hvor pent man skriver.

I siste update er det nå også mulig å integrere den direkte til Onedrive eller Dropbox. Det betyr at du kan hente, lese og kommentere på ting som lagres direkte fra de områdene. Det vil si at det nå ikke lenger kun er fra Remarkable sitt eget skylager.

Det er mange muligheter jeg enda ikke har utforsket som jeg ser den har, men ville først prøve den ut skikkelig på de tingene som er mest aktuell for meg i hverdagen.

Og for ordens skyld, jeg mottar ikke spons eller annen støtte fra produsent for å skrive dette. Dette er mine tanker rundt ett bra produkt.

mvh Tom Erik

Kategorier:Proukttest

Tagged as:

Tom Erik Rozmara Frydenlund

Jeg har mange års erfaring fra forsvaret, politiet og IT-bransjen. Jeg har i hele min karriere syns interaksjon med mennesker har vært spennende. Min lederstil er basert på en blanding av relasjonsledelse, tillitsbasert ledelse og tjenende ledelse.

En leder er til for de ansatte og ikke omvendt.

Jeg er autorisert til å kjøre kurs innen for relasjonsledelse og relasjonskompetanse og holder også foredrag igjennom talerlisten.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Tom Erik Rozmara Frydenlund

Ledelse, Relasjonsledelse, Servant Leadership, Tillitsbasert ledelse og Beyond Budgeting

Spede spirer

- med håp om å sette i gang noen tankeprosesser

Frydenlund Fotoblogg

Amateur Photography

%d bloggere liker dette: